HIFK-målvakten Carljohan Eriksson skriver om livet som fotbollsspelare på och utanför planen.

Okategoriserade

Frihet för en stund

17 apr , 2017, 18.51 Carljohan Eriksson

 

Jag har alltid uppskattat ”egen tid”, oavsett hur jag använder den. Att få spendera en halv timme, några timmar eller ett dygn för sig själv är den bästa medicinen för min själ. Ibland kan det vara en kopp kaffe på ett smockfullt kafeteria, som nu, eller sen kan det vara ett dygn hemma med Netflix on repeat.

Människor är olika på detta vis. Vissa vill aldrig vara ensamma, de måste ha någon att vara med hela tiden, och vissa, som jag, måste bara få vara för sig själva alltid då och då. Och grejen är ju inte att vara i ett tyst rum med inga distraktioner. Bara att få vara för sig själv räcker. Vardagens guldglimtar.

När jag blev ombedd att skriva blogg för HBL tvekade jag inte, men jag hade ett par tankar i bakhuvet, som fick mig att fundera. Jag var inte särskilt aktiv med den gamla bloggen och den fick en riktning som jag inte riktigt gillade. Nu var utmaningen att hålla bloggen aktiv och innehållet sådant som jag önskade.

Men jag har försökt tänka på det som frihet. Ett inlägg per vecka ger mig chansen att få uttrycka mig själv i några meningar. Att få lägga sina tankar i ord, för det gillar jag. En blogg utan agenda gav mig möjligheten att skriva exakt vad jag vill. Frihet för en stund.

En capuccino och tid för mig själv, tack.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *